Debiteurenbeheer

Debman4U

Debman4U

Hét automatisch credit management systeem

De Debman4U is een Automatisch Credit Management Systeem en gebruikt de nieuwste technieken om uw debiteurenbeheer eenvoudig, snel en vooral automatisch af te handelen.
U kunt Debman4U inzetten voor het automatisch versturen van rekeningoverzichten, aanmaningen, kopiefacturen en andere documenten. Incassotrajecten zijn naar eigen wens in te richten en een werkstroom vertelt u precies welke activiteiten u nog moet uitvoeren.

Door documentenstromen, zoals het handmatig afdrukken en verzenden van betalingsherinneringen en aanmaning, volledig automatisch af te handelen, bespaart u veel tijd en geld. Debman4U geeft u daarbij de mogelijkheid om elk proces flexibel en naar eigen wens in te richten. Met Debman4U verbetert u dus niet alleen de efficiency maar ook uw klantrelaties!

Debman4U is gemakkelijk in het gebruik, binnen 1 dag weet u precies hoe het werkt.

Orbis TaskCentre zorgt ervoor dat de gegevens uit uw ERP systeem automatisch gesynchroniseerd worden met Debman4U. Denk hierbij aan uw debiteurgegevens, de contactpersonen en de actuele openstaande posten.

Op de website van Orbis Software Benelux BV vindt u meer informatie en diverse voorbeelden over het gebruik en inzet van Debman4U.

Orbis TaskCentre eenvoudig integreren met...

Wilt u meer weten over een van deze producten, neem contact met ons op
Terug naar Oplossingen