Orbis Taskcentre

Orbis TaskCentre

Orbis TaskCentre, de volgende stap in automatiseren!

Wij brengen mens, systeem en informatie dichter bij elkaar.

Orbis TaskCentre koppelt op een eenvoudige wijze mensen, systemen en informatiestromen aan elkaar. Hierdoor worden niet alleen processen maar ook de integratie van systemen en distributie van informatie volledig geautomatiseerd.

Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat menselijk handelen overbodig wordt. Of het nu uw ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, met Orbis TaskCentre stemt u deze applicaties volledig af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen.

Met behulp van Orbis TaskCentre kunt u uw eigen “Taken” definiëren. Deze taken worden met behulp van de “Tools” opgebouwd.

Het benoemen van een taak binnen Orbis TaskCentre is heel eenvoudig. De definitie van een taak is niets meer dan een Nederlandse zin die begint met de woorden: “Ik wil dat…”. Wat u na deze drie worden beschrijft is de taak die Orbis TaskCentre voor u moet gaan uitvoeren. Denk hierbij aan: Ik wil dat…

  • Iedere klant een betalingsherinnering ontvangt zodra zijn factuur vervallen is.
  • Alle orders en facturen voor mijn klanten toegankelijk zijn op mijn eigen klantenportal.
  • Er automatisch een kredietcheck uitgevoerd wordt voor alle nieuwe klanten.
  • De verkoopafdeling een “todo” krijgt wanneer backorders niet op tijd uitgeleverd kunnen worden.
  • Alle managementrapportages automatisch gegenereerd en gedistribueerd worden.

De gedefinieerde Taken integreren naadloos met de bestaande infrastructuren en communicatiesystemen.

Iedere taak bestaat weer uit Tools, de bouwstenen van een taak. Iedere Tool heeft een bepaalde functionaliteit en is in staat om het resultaat aan een andere Tool door te geven. Als we deze bouwstenen op de juiste manier met elkaar combineren zijn we in staat om vrijwel ieder bedrijfsproces volledig te automatiseren.

Orbis TaskCentre kan binnen elk gewenst bedrijfsproces ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch versturen van facturen, het controleren van nieuwe orders op de eigen Business Rules, het volledig automatisch genereren van rapportages, versturen van nieuwsbrieven via MailChimp, inlezen van e-mail, gevalideerd terugschrijven naar Exact, etc.

De voordelen en mogelijkheden met Orbis TaskCentre zijn eindeloos. Op de website van Orbis Software vindt u meer informatie en diverse voorbeelden over het gebruik en inzet van Orbis TaskCentre.

Orbis TaskCentre eenvoudig integreren met...

Wilt u meer weten over een van deze producten, neem contact met ons op
Terug naar Oplossingen