Workflow oplossing

Workflow4U

Workflow4U

Beheer en controleer al uw werkstromen en bedrijfsprocessen

U kunt zich er vast iets bij voorstellen: Bedrijfsprocessen lijken een wirwar van afspraken en acties. Werkprocessen zijn vaak complexer dan nodig is. Werknemers weten niet meer wat ze als eerste moeten doen en hebben het altijd te druk. Als iemand ziek is, is vaak onduidelijk welke taken direct overgenomen moeten worden. Hierdoor wachten klanten misschien vergeefs op antwoord of blijven belangrijke acties liggen.

Maar nu het goede nieuws: U kunt uw bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, vanaf heden volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren. Tijd om uw collega’s te ontlasten en uw klanten voorspelbare dienstverlening te bieden. Tijd om de chaos vaarwel te zeggen! Tijd voor Workflow4U

U kunt uw bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, vanaf heden volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren. Daarvoor hebben wij Workflow4U ontwikkeld. Een workflow systeem dat uw werknemers toegang geeft tot één centrale omgeving waar al hun taken beheerd en gemanaged worden. Workflow4U werkt volledig geïntegreerd met onderliggende systemen, zoals ERP en e-mail. Uw medewerkers hoeven dan ook vaak geen toegang meer tot uw ERP systeem te hebben, maar werken in Workflow4U. Losse e-mails en archieven behoren definitief tot het verleden.

Op de website van Orbis Software Benelux BV vindt u meer informatie en diverse voorbeelden over het gebruik en inzet van Workflow4U.

Orbis TaskCentre eenvoudig integreren met...

Wilt u meer weten over een van deze producten, neem contact met ons op
Terug naar Oplossingen